Účinky bílého kratomu

Účinky bílého kratomu

 

Co je to bílý kratom?

 

Listy bílého kratomu jsou považovány za nejmladší ze všech barev žil. To znamená, že se nacházejí blíže ke spodní části stromu kratom a obvykle se sklízejí jako první. (Red Vein jsou nejstarší a nejzralejší, zatímco Green Vein jsou středně staré.) Protože jsou listy ještě poměrně mladé, mají tendenci obsahovat vyšší koncentraci mitragyninu a nižší koncentraci 7-hydroxymitragyninu. Díky tomu poskytují kmeny bílého kratomu jemnější a poklidnější stimulaci.

 

K čemu se bílý kratom používá?

 

Čistá energie a silná motivace patří k nejoblíbenějším přínosům kratomu. Většina z nás ví, jak těžké může být udržet si motivaci, když jste nonstop zaneprázdněni. Vzhledem k tomu, že tolik lidí denně bojuje se svou přirozenou hladinou energie, dává smysl, proč je tento účinek tak žádaný. Lidé opravdu milují, když mají ke kávě alternativní rostlinnou látku, která je pravděpodobně stejně účinná při zvyšování energie. Znalci kratomu tvrdí, že kmeny bílého kratomu jsou pro zvýšení energie vynikající. Energie/motivace však nejsou jedinými účinky kmenů bílého kratomu. Mohou také poskytnout skvělé povzbuzení nálady, duševní soustředění a zvýšenou pozornost.

 

Jaké jsou účinky bílého kratomu?

 

Listy bílého kratou jsou obecně popisovány jako energetický typ kratomu. Uživatelé uvádějí, že bílý kratom se obvykle vyznačuje energizujícími a náladu zlepšujícími účinky. Často jej užívají jedinci, kteří hledají příliv energie, větší soustředění a motivaci. Skutečné účinky bílého kratomu se mohou lišit v závislosti na konkrétním typu kratomu. Zde máme na mysli spíše odrůdu nebo kmen Kratomu než jeho barvu. Mezi příklady patří White Bali, White Borneo a White Maeng Da Kratom. Každý kmen kratomu má své specifické účinky. Kromě barvy a kmene hraje v účincích Kratomu významnou roli také dávkování.

 

Kmeny bílého kratomu

 

Existuje mnoho různých kmenů bílého kratomu. Většina kmenů bude mít podobné účinky, ale protože je třeba vzít v úvahu mnoho vnějších faktorů, lze očekávat určité drobné rozdíly. Nejlepší je provést několik pokusů, které vám pomohou určit, který kmen bílého kratomu bude nejlépe vyhovovat vašim osobním potřebám.

 

White Maeng Da

 

Tento kmen Poskytuje silnou fyzickou energii a duševní motivaci.

 

White Bali

 

Tento kmen má spíše mírnější účinky. Dodává právě tolik energie, kolik je potřeba k povznesení nálady. Z tohoto důvodu se používá proti špatným náladám.

 

White Horn

 

Přestože se jedná o kmen White Vein poskytuje pozoruhodné uvolnění a úlevu od nepohodlí. Podle našeho názoru je ze všech kmenů bílého kratomu nejpomalejší a nejvíce uklidňující.

 

White Malay

 

White Vein Malay poskytuje maximální energii. Jedná se o jednoznačně nejrychlejší a nejintenzivnější nárůst energie ze všech kmenů kratomu.

 

White Thai

 

White Thai má podobnou rezonanci jako White Maeng Da a White Malay dohromady - extrémní energie, silná motivace a spousta povzbuzení.

 

White Borneo

 

White Borneo poskytuje dokonalou mentální stimulaci. Rozproudí mysl, aniž by byla příliš ohromující.

 

Kratom White Vein vs. Kratom Green Vein

 

Kmeny Green Vein Kratom jsou většinou známé tím, že poskytují harmonickou rovnováhu energie a relaxace. Vzhledem k tomu, že jsou pozoruhodně vyvážené, oslovují kmeny Green Vein Kratom širokou škálu spotřebitelů. Jak jsme již uvedli, kmeny White Vein Kratom jsou mnohem více stimulující a obvykle je užívají jedinci, kteří chtějí zvýšit svou přirozenou hladinu energie.

 

White Vein Kratom vs. Red Vein Kratom

 

Máme-li na paměti, že všechny kmeny Kratomu jsou subjektivní pro uživatele, White Vein Kratom obvykle leží na opačném konci spektra než Red Vein Kratom. Kmeny White Vein Kratom se používají především k nastartování energie, odhodlání a motivace. Naproti tomu kmeny Red Vein Kratom jsou známější pro své uklidňující/relaxační účinky. Pokud hledáte extrémní úlevu od nepohodlí a spoustu uklidňujících pocitů, je pro vás vhodný právě Red Vein Kratom.