HHC vape

HHC vape

 

Hexahydrokanabinol je polosyntetická sloučenina pocházející z rostliny konopí. Poprvé byla identifikována ve 40. letech 20. století a je katalyzátorem hydrogenačního patentu, který se v současnosti používá k přeměně oleje na margarín. Ačkoli je HHC v rostlině přítomen ve stopovém množství, syntetizuje se hydrogenací delta 9 THC, což znamená přidání vodíkových vazeb k delta 9 THC za vzniku jiné, stabilnější sloučeniny.

 

Psychoaktivní povaha HHC může ovlivňovat nervový systém a vyvolávat různé fyziologické účinky. Někteří jedinci tvrdí, že HHC podporuje relaxaci a další výhody, a dokonce ho používají jako potenciální úlevu od bolesti díky jeho interakci s naším endokanabinoidním systémem.

 

HHC lze konzumovat mnoha způsoby, například ve formě olejů, potravin obohacených kanabinoidy nebo kouřením koncentrátu prostřednictvím vapovacích per. Posledně jmenovaný způsob využívá destilát HHC, který se zahřívá na vdechovatelnou páru. Tento přístup se podobá kouření, i když s výrazně lehčí párou. Vapes mohou obsahovat různé extrakty, jako je běžný destilát, vosk, a dokonce živá pryskyřice. Všechny tyto látky jsou zahřívány v komoře pomocí baterie nebo vnitřního zahřívacího mechanismu v zařízení vape pen.

 

Existují dva základní způsoby využití vape pera. Prvním z nich je zařízení se vším všudy, které vyžaduje pouze dobíjení, a druhý zahrnuje použití s možností dobíjení. Pojďme se do obou ponořit hlouběji.

 

Jednorázové HHC vape

 

Jednorázová vape pera jsou šikovná zařízení pro konzumaci na cestách. Odpadají u nich starosti s čištěním nebo údržbou, protože se v nich nachází jak extrakční komora, tak žhavicí element. Klíčovou výhodou je jejich přenosnost, takže jsou ideální jak pro nováčky, tak pro zkušené uživatele. Jejich snadné používání je chvályhodné, mnohé fungují pouhým nasáváním vzduchu přes náustek.

 

HHC vape cartridge

 

Hexahydrokanabinol lze inhalovat také prostřednictvím vape cartridge. Ty se od jednorázových per liší tím, že se skládají z malé kazety připomínající skleněnou trubičku naplněnou extraktem a k ohřevu destilátu využívají externí zařízení, často označované jako baterie. Vape cartridge neboli cart dodržují standard se závitem 510, nevyžadují žádné čištění a po vyčerpání destilátu je lze pohodlně zlikvidovat. Hlavním důvodem, proč se rozhodnout pro cart namísto jednorázového zařízení, je možnost vytvořit si jedinečný zážitek díky kontrole tepla. Některé extrakty mají proměnlivý bod varu, což znamená, že se váš zážitek může lišit v závislosti na použitém teplu, čímž se mění intenzita chuti nebo síla.

 

Většina baterií nabízí několik nastavení, což usnadňuje ideální aplikaci tepla do HHC cartridge v závislosti na vašich preferencích pro sílu, chuť nebo rovnováhu obojího.

 

Účinky HHC vape

 

Spotřebitelé často uvádějí, že se po použití HHC vape cítí uvolněně, spokojeně, a dokonce se jim uleví. Tento kanabinoid má také údajně anxiolytické vlastnosti, což může potenciálně napomáhat zmírnění příznaků úzkosti nebo stresu. Většina vapů HHC navíc vyvolává relaxační účinek díky interakci s naším nervovým systémem. Vazbou na bílkoviny našich endokanabinoidních receptorů může tento kanabinoid pomoci uvolnit se a dokonce pocítit psychoaktivní vliv této sloučeniny.

 

Co se týče samotného vape zařízení, očekávejte, že účinky pocítíte někde mezi 5 až 15 minutami po potažení. HHC funguje podobně jako jiné kanabinoidy, obvykle se do vašeho organismu dostává přímo přes cévy v dýchacím systému.