Červený kratom

Červený kratom

Kratom je všude na internetu a určitě jste už narazili na jeden z jeho populárních kmenů: Red Maeng Da. Kromě jeho silných účinků a potenciálu jako látky zlepšující náladu, zvyšující energii a ulevující od bolesti toho mnoho lidí o tomto bylinném extraktu ví jen málo.

Je to však pochopitelné, kratom je stále nový a na internetu není mnoho informací o konkrétních kmenech. Před jeho užíváním je však moudré prozkoumat ho a pochopit o něm více. To zahrnuje, co to je, odkud pochází, jeho účinky a použití.

 

To by však zabralo značné množství času a prostředků. Abychom vám ušetřili čas, sestavili jsme pár důležitých informací o prášku Red Maeng Da Kratom.

 

Red Maeng Da Kratom je červeně žilkovaná odrůda Mitragyna speciosa. Pochází z Thajska. Na rozdíl od jiných odrůd Kratomu, jako je například thajský Kratom, nenese Maeng Da Kratom název místa svého původu.

 

Jakmile si kratom získal v Thajsku oblibu, vznikl Red Maeng Da Kratom. Nová odrůda vytvořená z indického a thajského kratomu je silnější a odolnější než většina kmenů.

 

Byla pojmenována "Maeng Da", což z thajského slangu volně přeloženo znamená "pasácký stupeň". Protože se jedná o vynikající kmen, jeho popularita časem vzrostla.

 

Za zmínku stojí, že všechny kmeny Maeng Da, bílý, červený i zelený, pocházejí ze stejného stromu.  Poloha listů určuje, jak moc jsou vystaveny slunečnímu záření a jakou barvu žil a stonků vyvinou.

Kratom Red Maeng Da je jedinečný

Kmen Red Maeng Da je silný. Pokud jste začátečník, doporučujeme začít s bílými a zelenými žilkami listů. Díky tomu si vaše tělo při pravidelném užívání Kratomu vytvoří toleranci.

 

S tolerancí vám však kmen nemusí poskytnout požadované účinky. Abyste si mohli užívat výhod této byliny, můžete její užívání na nějakou dobu přerušit. Případně můžete začít konzumovat silnější kmen, například Red Maeng Da Kratom.

 

Pokud začnete se silnějším kmenem, nebudete mít žádnou záložní možnost pokračovat v užívání této byliny, protože slabší Kratom nepřinese dobré výsledky. Bíle žilkované kmeny mohou vyhovovat lidem, kteří chtějí zvýšit svou energetickou hladinu a zároveň povzbudit své tělo, aby mohli delší dobu pracovat s optimální koncentrací. Při užívání velkého množství může působit jako sedativum, které pomáhá lidem bojujícím s nespavostí a chronickými bolestmi.

 

Zelená Maeng da je mezistupněm mezi typem bílých a červených listů. Většina uživatelů tohoto kmene hledá bezpečný způsob, jak si zlepšit náladu a vyrovnat emoce.

 

Účinky prášku Red Maeng Da Kratom

 

Red Maeng da má jedinečné alkaloidy, které se pohybují mezi středně vysokým množstvím 7-hydroxy mitragyninu a pantetheinu. Díky těmto vlastnostem může uživatelům nabídnout mnoho terapeutických účinků.

 

Zde jsou některé z účinků, které si můžete vychutnat, když užíváte kratomový prášek Red MaengDa:

 

Úleva od bolesti: 

Trpíte chronickou bolestí? Tento kmen je bohatý na analgetické vlastnosti, které zmírňují bolesti hlavy nebo bolestivé pocity na kloubech a svalech.

Zklidnění nálady:

Energetické účinky tohoto produktu vám mohou zlepšit náladu, odstranit všechny negativní myšlenky a pomoci vám vyrovnat se se stresem.

Přísun energie:

Pociťujete únavu? Tento kratomový kmen nabízí nejlepší přírodní způsob, jak zvýšit vaši energii.

Zklidnění:

Red Maeng Da Kratom uvolňuje euforické účinky, které ve vás zanechají pocit štěstí.

Snížení stresu, deprese a úzkosti: Kmen je uklidňující a pomáhá snižovat hladinu stresu a úzkosti a zmírňovat deprese.

Zlepšení výkonu mozku:

Zvyšuje vaše kognitivní schopnosti prostřednictvím