Zelený kratom

Zelený kratom

Green Maeng Da je kmen Kratomu, který pochází z oblastí jihovýchodní Asie, jako je Indonésie, Hongkong, Západní Kalimantan, Bunut a Thajsko. Historie tohoto kmene byla až do nedávné doby poněkud zahalena před veřejností. Tradičně zemědělci a domorodí obyvatelé žvýkali listy, aby léčili běžné nemoci, zmírňovali bolest a zvyšovali své kognitivní schopnosti. Později ji thajská kultura přijala jako primární zelený čaj pro mnoho soukromých rituálů a slavností. V překladu do češtiny znamená Maeng Da "pasák" a Pimp Kratom je mezi obyvateli dobře známou alternativní medicínou. Zelený Maeng Da je velmi silný kmen Kratomu a v jihovýchodní Asii je také pochoutkou vodních škůdců známých jako Lethocerus Indicus. Kratom třídy Pimp by pro obyvatele Thajska a pravidelné uživatele Kratomu představoval ekvivalent toho, co znalci ganji označují jako prémiové konopí. Jinými slovy, Green a White Maeng Da jsou vysoce kvalitní kmen Kratomu a jsou uznávány jako základní produkt v celé asijské kultuře.

 

Účinky Green MaengDa

 

Účinky Green MaengDa Kratom tohoto kmene vyvolávají pocit zvýšené bdělosti a poskytují maximální úlevu od bolesti těm, kteří žijí s chronickou bolestí a jinými zdravotními potížemi. Díky svým účinkům na povzbuzení mysli je Kratom Green Maeng Da známý jako " Kratom pro manuální pracovníky", a pokud je užíván ve správných dávkách, může být velmi prospěšný, protože je známo, že zvyšuje produktivitu na pracovišti. Účinky Kratomu Green Maeng Da mají obvykle rychlý nástup a lze je pocítit do 45-60 minut po konzumaci. Účinky obvykle trvají 2-5 hodin bez jakýchkoli vedlejších účinků, pokud se užívají správné dávky. Vzhledem k tomu, že Green Maeng Da a Super Green Maeng Da (vyšší obsah alkaloidů) jsou oba silné kmeny Kratomu, je důležité užívat tyto doplňky podle doporučení a nezneužívat je.

 

Při užívání příliš velkého množství Maeng Da Kratom mohou uživatelé pociťovat podobné účinky jako při konzumaci příliš velkého množství energetických nápojů nebo kávy, kdy se cítí trochu nervózní nebo úzkostní. Užívání mírných dávek MaengDa Green je zpočátku nejlepším způsobem, jak tento doplněk užívat. Většina skutečných uživatelů Kratomu hlásí velmi malé vedlejší účinky, pokud vůbec nějaké, při užívání mírných dávek Maeng Da Kratomu.

 

Jaké je správné dávkování Green MaengDa?

Zelená Maeng Da v nízkých dávkách poskytuje větší soustředění a energii, stejně jako úlevu od bolesti, zatímco vyšší dávky mají sedativní účinek, který navozuje relaxaci. Správné dávkování Green MeangDa závisí na několika faktorech, jako je věk a zdravotní stav uživatele, stejně jako další různé podmínky. Pokud léky nebo doplňky stravy obsahují etikety výrobků, je důležité dodržovat návod k použití.

 

Jak užívat MaengDa Green?

 

Maeng Da Green by se měl užívat nalačno, abyste dosáhli maximálních účinků. Nejlépe se osvědčí užívání hned ráno před snídaní nebo několik hodin po jídle. Uživatelé by měli před užitím dalších dávek Maeng Da Kratom počkat alespoň hodinu. Důvodem je skutečnost, že tělesná chemie a hmotnost každého člověka se od sebe liší; uživatelé by proto měli experimentovat s nízkými dávkami, aby zjistili dávku, která je pro ně vhodná. Obecně lze říci, že průměrný člověk nebude potřebovat více než 4-5 gramů, aby pocítil účinky Maeng Da.