Bílý kratom

Bílý kratom 

Obecné informace 

Bílý Kratom (White Kratom) je sušen mimo sluneční záření na ostrově Borneo. Jeho hrudkovitá struktura je znakem pouze jemného mletí. Své místo našel především mezi sportovci nebo manuálně pracujícími lidmi, kteří potřebují podat maximální výkon. 

Účinky bílého kratomu

Mezi nejčastěji zmiňované účinky patří dodání energie pro manuální práci nebo sport. Mezi nejsilnější druhy patří White Borneo nebo Maeng da White. White Borneo je vhodnější spíše pro zkušenější uživatele a Maeng da White si mohou dopřát začátečníci. 

White Borneo

White Borneo je bezpochyby označován jako nejsilnější druh Kratomu ze všech. Vhodný je právě pro zkušenější uživatele. Jelikož se jedná o nejsilnější druh, je potřeba k němu přistupovat s respektem! 

Maeng da White 

Maeng Da White je považován za nejznámější a původní druh kratomu, a proto je někdy označován jako čistá barva. Nabízí též překvapivě velkou sílu, ale je vhodnější spíše pro začátečníky. 

Další druhy kratomu

Kratom dělíme na několik druhů, které se určují podle barev. Na trhu naleznete barvy jakými jsou zelená, červená, bílá a žlutá (zlatá). Více o jednotlivých druzích naleznete na našem e-shopu. Jednotlivé druhy se liší především v síle a svých účincích a od toho se odvíjí jejich ideální využití. 

Shrnutí

Obecně kratom nabral v posledních letech na popularitě více než kterýkoliv jiný stimulant. Bílý kratom je vhodným řešením pro každého, kdo potřebuje ke své práci nebo sportu náhlý příval energie. Je však potřeba ke každému z jednotlivých druhů přistupovat s respektem. Happy CBD nabízí pouze kvalitní kratom, který zaručeně přinese výsledky a uspokojí i nejnáročnější zákazníky!

Doporučený produkt: White kratom