Bílý kratom

Bílý kratom 

Obecné informace 

Kratom je strom patřící do čeledi kávovníků. V historii se Kratom proslavil hlavně v Asii, kde se používal k lékařským účelům, především díky jeho stimulačnímu účinku. V nynější době se z kratomu dělá hlavně čaj, či nápoj, který lidé pijí hlavně díky jeho účinkům. Kratom, v jehož podobě ho zná většina populace, se vyrábí z listu stejnojmenného stromu Kratomu. Dělíme jej do několika druhů na základě barvy listů, které má při sklizni. Bílý Kratom (White Kratom) je sušen mimo sluneční záření na ostrově Borneo. Jeho hrudkovitá struktura je znakem pouze jemného mletí. Své místo našel především mezi sportovci nebo manuálně pracujícími lidmi, kteří potřebují podat maximální výkon. 

Účinky bílého kratomu

Mezi nejčastěji zmiňované účinky patří dodání energie, která se může velmi hodit pro manuální práci nebo sport. Mezi nejsilnější druhy patří White Borneo nebo Maeng da White. White Borneo je vhodnější spíše pro zkušenější uživatele a Maeng da White si mohou dopřát i začátečníci. Obecně se bílý Kratom, jakožto jeden z mnoha druhů, řadí mezi nejoblíbenější druhy kratomu.

high-angle-condiment-powder-concept_1

White Borneo

White Borneo je bezpochyby označován jako nejsilnější ze všech druhů Kratomu. Vhodný je tedy právě pro zkušenější uživatele. Jelikož se jedná o nejsilnější druh, je potřeba k němu přistupovat s velkým respektem a rozhodně buďte opatrní i co se dávkování týče.

Maeng da White 

Maeng Da White je považován za nejznámější a původní druh kratomu, a proto je někdy označován jako čistá barva. Nabízí též překvapivě velkou sílu, ale je vhodnější spíše pro začátečníky. Skvěle může posloužit jako „Energy booster“ pro dlouhotrvající a vyčerpávající práci či sportovní aktivitu.

Další druhy kratomu

Kratom dělíme na několik druhů, které se rozlišujeme zpravidla podle barvy. Na trhu naleznete barvy jakými jsou zelená, červená, bílá a žlutá (zlatá). Více o jednotlivých druzích naleznete na našem e-shopu. Jednotlivé druhy se liší především v síle a svých účincích a od toho se odvíjí jejich ideální využití. 

Závěr

Kratom se v posledních letech těší velké popularitě a své využití našel v podstatě u lidí všech věkových kategorií. Obecně máme skvělé recenze na všechny druhy kratomu, kdy kratom zelený je nejčastěji využíván pro své skvělé účinky na soustředění a kognotivní funkce. Bílý kratom skvěle dodá energii a kratom červený Vám pomůže skvěle zrelaxovat. Veškerý kratom dovážíme přímo z Indonésie, kde podléhá přísným kontrolám. Jedná se tedy o naprosto čistou a přírodní substanci.

Zdroje

https://www.webmd.com/diet/health-benefits-kratom

https://www.acslab.com/kratom/white-maeng-da-kratom-benefits-uses

https://ocnjdaily.com/white-borneo-kratom-strains-benefits-effects-dosage/

.
.
.