Je HHC-P nejúčinnějším kanabinoidem?

Je HHC-P nejúčinnějším kanabinoidem?

 

Přemýšleli jste někdy, jak silné jsou účinky HHC-P?  Mnoho spotřebitelů HHC-P tvrdí, že je 20krát účinnější než HHC, 5krát účinnější než THC-P a 10krát účinnější než THC. Navíc HHCP nabízí vyšší biologickou dostupnost než Delta 9 THC. Pojďme si dnes něco říci k tomuto tématu a také zjistit, zda je tedy HHC-P nejúčinnějším kanabinoidem.

HHC-P patří mezi nově objevené varianty kanabinodiů, a proto je také důležité si uvědomit, že ne všechny studie nám přináší finální informace, na kterých se dá stavět a ze kterých se dá vycházet, na druhou stranu již o tomto kanabinoidu víme natolik, že můžeme konstatovat podobnost s HHC. O mnoha kvalitách, které má HHC, lze tedy téměř říci, že jsou přítomny i v HHC-P. Sílu účinků HHC-P lze tedy odvodit z výsledků studií HHC, i když je to brát s rezervou.

Jedna ze studií, která pochází z roku 2010, tvrdí, že HHC má „výjimečně vysokou účinnost in vitro a in vivo s relativně dlouhou dobou působení“. Pro zjednodušení výsledků, jakmile jsou produkty HHCP konzumovány, mají na subjekt silné účinky a jejich účinky jsou neuvěřitelně delší, než se obvykle očekává od kanabinoidů.

Co je HHC-P

HHC-P (hexahydrocannabiphorol) je syntetický kanabinoid odvozený od oblíbeného HHC. V rostlině konopí se přirozeně nevyskytuje a vyrábí se v laboratoři. Má podobnou chemickou strukturu jako HHC, ale má dvouuhlíkový delší alkylový řetězec. Čistý HHC-P má formu viskózního oleje. Obvykle má světle žlutou nebo tmavší jantarovou barvu.

 

Účinky HHC-P se obvykle dostaví během několika desítek minut, ale mohou trvat i několik hodin. Vzhledem k jeho vazbě na receptory v endokanabinoidním systému mohou uživatelé zaznamenat:     euforie    úleva od stresu    relaxace    lepší spánek    zvýšená chuť k jídlu

 

Vedlejší efekty

HHC-P je kanabinoid s psychoaktivními vlastnostmi, takže může změnit vnímání a způsobit (zejména při příliš vysoké dávce) vedlejší účinky, jako jsou:     suchá ústa    úzkost    zarudnutí očí    nespavost    rychlý srdeční tep    závrať    paranoia Výčet těchto možných vedlejších účinků je založen na analogických derivátech nebo kanabinoidech, které jsou psychoaktivní.  Produkty HHC-P Přestože je HHC-P nedávno objeveným kanabinoidem, sortiment produktů je již poměrně rozsáhlý. Mezi oblíbené produkty patří vapy, které kromě HHC-P a HHC obsahují také CBD, známý nepsychoaktivní kanabinoid s terapeutickým potenciálem, kartuše, tekutiny, destiláty, HHC-P hash a HHC-P gummies. Oblíbené jsou také květy HHC-P různých odrůd. Jedná se o květy konopí s vysokým obsahem CBD a povoleným množstvím THC, které jsou infuzovány destilátem HHC-P. Květiny obsahují přírodní směs kanabinoidů a terpenů, které působí synergicky. To může vést k silnějšímu účinku.

 

Produkty můžete zkusit také na našem e-shopu:

Naše produkty HHC-P:HHC vape (revoluční produkt)HHC liquidy (e-liquidy do vašich elektronek s HHC)HHC květy (HHC květy premium)HHC hash (nejvzácnější a nejceněnější variant hašiše dostupných na trhu)HHC gummies (lahodné bonbóny)Dále u nástroje můžete najít H4CBNO+CBNO, nebo H4CBD.

Jestliže vás některý z produktů oslovil, neváhejte a využijte 15% slevu při prvním nákupu na našem e-shopu právě na tyto produkty.

Závěrem:

Nově objevený kanabinoid HHC-P vzbudil zvědavost a vyvolává na konopné scéně pořádný rozruch. Jde o látku, o které zatím nemáme dostatečné informace, a proto je potřeba s ní zacházet opatrně. Přestože HHC-P není v současné době na seznamu návykových látek ČR, užívání může s sebou kromě blahodárných účinků nést i rizika, jako je pocit uvolnění nebo více energie. Je tedy třeba i na toto pamatovat.