Vývoj HHC-P: nejnovější sloučenina na konopném trhu

Vývoj HHC-P: nejnovější sloučenina na konopném trhu

Konopný trh se stejně, jako každý jiný, stále vyvíjí. Tato oblast je celkově velice dynamická a pro uživatele nabízí právě HHC-P silné zážitky a zajímavé možnosti ve světě konopných derivátů. HHC-P je stejně silný jako THC-P, nejsilnější přirozeně se vyskytující kanabinoid v konopí. Protože je však HHC-P relativně nové, dá se o něm ještě hodně dozvědět. Je to výhoda, nebo nevýhoda? Dnes se zaměříme na konkrétní vývoj této sloučeniny a její účinky.

 

Co je HHC-P

Hexahydrokanabiphorol (HHCP), známý také jako fytokanabinoid HHC-P, je podobný jiným kanabinoidům, například THC A CBD, rozdílem jsou některé účinky užívání. Má mimo jiné také psychoaktivní účinky a je mnohem silnější. Jak se tato sloučenina vyrábí? HHC-P se vyrábí tak, že se vezme HHC (hexahydrocannabinol), přirozeně se vyskytující kanabinoid v konopí, a vylepší se struktura jeho uhlíkového postranního řetězce, což změní způsob, jakým interaguje s receptory CB1 v mozku – stejnými receptory, které způsobují kanabinoidy. abychom se stali psychoaktivními. Co zatím o HHC-P víme? Známe mnoho typů produktů, jako jsou vapes, tinktury a jednorázové směsi. Vyzkoušejte například tyto produkty: https://www.legalni-konopi.cz/hhc-p/ Jaké jsou účinky HHC-P? Mějte na paměti, že pokud jste úplný nováček, pokud jde o psychoaktivní kanabinoidy, HHC-P pro vás může být trochu náročnější. V opačném případě se připoutejte a připravte se na silné opojení, které je hluboce euforické, mlhavé a schopné vás poslat do stavu blaženého ležení. Účinky, které pocítíte z HHC-P, mohou samozřejmě záviset na zátěži a typu produktu (vape, hash, květy, joint apod) Proto je doporučeno, speciálně, pokud jste začátečník, zacházet především s užíváním množství opatrně. Účinky HHC-P:

  • zvyšuje chuť k jídlu
  • zvyšuje energii
  • ulevuje od bolesti a úzkosti
  • relaxační účinky
  • protizánětlivé vlastnosti a účinky
  • zlepšuje náladu

Vedlejší efekty:

-   suchá ústa-   úzkost-   zarudnutí očí-   nespavost-   rychlý srdeční tep-   závrať-   paranoia

Vývoj HHC-P
HHC-P je na trhu velice novou sloučeninou a bere svět útokem. Tudíž se dá konstatovat, že odborníci ještě nestihli využít tento potenciál naplno a publikovat veškerá svá zjištění. Pravděpodobně nabízí to nejvíc TOP, co můžete z rostliny konopí získat. HHC objevil v konopí americký chemik v roce 1944. V posledních letech byly prováděny experimenty přidáním molekuly vodíku do Delta-8 THC. Tento proces se nazývá hydrogenace a používá se k různým úpravám, jako je přeměna rostlinného oleje na margarín. Poté, co bylo zjištěno, že hydrogenace přeměňuje THC na HHC, začali vědci zkoumat, jak transformovat další kanabinoidy. Kanabinoid THC-P byl objeven teprve v roce 2019 a z tohoto objevu rychle vznikl HHC-P. A zdá se, že HHC bylo poprvé prodáno v USA, přibližně v září v roce 2021.

Predikce: HHC-P může být specializováno pro různá odvětví konopného průmyslu, včetně lékařského využití, wellness a lifestyle produktů nebo průmyslového konopí či růst poptávky na konopném trhu celkově po produktech. Vývoj HHC-P na konopném trhu je ovlivněn širokou škálou faktorů, včetně změn v regulacích, přístupu veřejnosti k informacím o konopí a rostoucího povědomí o jeho potenciálních přínosech.
Naše produkty HHC-P:
HHC vape (revoluční produkt)HHC liquidy (e-liquidy do vašich elektronek s HHC)HHC květy (HHC květy premium)HHC hash (nejvzácnější a nejceněnější variant hašiše dostupných na trhu)HHC gummies (lahodné bonbóny)Dále u nástroje můžete najít H4CBNO+CBNO, nebo H4CBD.

Jestliže vás tento produkt oslovil, neváhejte a využijte 15% slevu při prvním nákupu na našem e-shopu právě na tyto produkty.