HHC-P vs HHC-O

HHC-P vs HHC-O

 

Co je to HHC-P?

 

HHC-P je další derivát HHC získaný zesílením a zvýšením počtu atomů uhlíku v HHC z 5 na 7. V důsledku toho jsou účinky HHC-P na endokanabinoidní systém natolik odlišné, že se předpokládá, že je 2030krát silnější než HHC. HHC-P je pro svou sílu označován také jako hydrogenovaná forma HHC a král kanabinoidů.

 

Jaké jsou výhody HHC-P?

 

HHC-P je na základě zkušeností uživatelů s tímto kanabinoidem spojován s několika výhodami. Mezi tyto výhody patří např:

 

-Může podporovat snížení bolesti.

-Může zlepšit náladu uživatelů.

-Může napomáhat zklidnění mysli a těla.

 

Jaké jsou účinky HHC-P?

 

Euforizující účinky HHC-P jsou základem jeho rostoucí popularity. Mnoho uživatelů konopí tvrdí, že vzrušení, které vyvolává, je nesrovnatelné. Tato euforie má navíc velmi silný účinek na organismus. Jelikož ji uživatelé popisují jako "intenzivně uvolňující", je tento kanabinoid oblíbenou volbou pro lidi, kteří chtějí snížit fyzickou zátěž. Některé nežádoucí účinky, které byly s HHC-P spojeny, se mezi kanabinoidy shodují. Patří mezi ně:

 

-Sucho v ústech

-Bolest hlavy

-Ztráta smyslových pohybů

-Zarudlé oči

 

Jak se HHC-P vyrábí?

 

HHC-P je vyráběn synteticky v laboratoři vědci. Vyrábí se úpravou struktury a atomů v HHC a někdy i v delta 8.  Pokud jde o HHC, HHC-P se z něj vyrábí úpravou atomů uhlíku. Syntetická výroba kanabinoidů není neobvyklá, zejména u kanabinoidů, které se vyskytují ve stopovém množství, jako je delta 8, delta 10 atd.

 

Co je to HHC-O?

 

HHC-O je verze HHC vyrobená přidáním acetátu k HHC za účelem dosažení silnějších účinků HHC v těle. Jedná se o poměrně nový kanabinoid a o jeho celkových účincích je třeba ještě mnoho prozkoumat, zejména proto, že se jedná o derivát kanabinoidu, o kterém již bylo provedeno jen omezené množství studií.

 

Jaké jsou výhody HHC-O?

 

HHC-O může mít pro tělo podobné přínosy jako HHC. To však bude muset prokázat vědecký výzkum. Mezi další potenciální přínosy, které HHC-O může mít na základě zkušeností uživatelů, patří např:

 

-Uvolňuje tělo i mysl.

-Může snižovat bolest a stres.

-Pomáhá uživatelům cítit větší kontrolu nad svým tělem a emocemi.

 

Jaké jsou účinky HHC-O?

 

Uživatelé obecně uvádějí, že pociťují uvolnění těla a svalů spolu s uklidňujícím duševním vzrušením. I další uživatelé uváděli, že se cítí společensky, závratně a šťastně. Během vrcholu těchto účinků se tělo stává ospalým, což může způsobit, že se budete cítit celkově uvolněnější a otevřenější. Celkové vedlejší účinky a bezpečnost HHC-O nejsou dosud dobře známy. Předpokládáme však, že u HHC-O se budou vyskytovat stejné nežádoucí účinky, které jsou běžné u většiny kanabinoidů.

 

Jak se HHC-O vyrábí?

 

Lze říci, že HHC-O je aktualizovaná verze HHC. K jeho výrobě se k původnímu kanabinoidu HHC přidává chemická sloučenina označovaná jako acetanhydrid (acetát). Tím se zvýší účinnost HHC.

 

HHC-P vs. HHC-O: který je lepší?

 

Žádný z nich není ve své podstatě lepší než druhý. Ideální volba naopak závisí na zážitku, který chcete získat. Například zkušení konzumenti konopí s vyšší úrovní tolerance mohou zvolit HHC-P, pokud hledají intenzivnější zážitek. V obou případech však doporučujeme postupovat opatrně. Tolerance a biologické složení jednotlivců mohou také informovat o tom, který z kanabinoidů je pro ně vhodnější.