HHC-P produkty

HHC-P produkty

 

Jak se HHC-P získává?

 

HHC-P je velmi speciální konopný destilát. Na rozdíl od CBD se v rostlině konopí přirozeně nevyskytuje a musí být vyroben v laboratoři. Stejně jako jeho příbuzný HHC se jedná o syntetický kanabinoid. Při jeho výrobě chemici vycházejí ze základu molekuly THC-P nebo hydrogenovaného delta-8 oleje, který podrobí procesu molekulární transformace. Výsledkem tohoto procesu je molekula HHC-P, která ve své struktuře obsahuje 7 atomů uhlíku (zatímco HHC jich obsahuje pouze 5). Tyto další atomy uhlíku jí dodávají větší afinitu k endokanabinoidnímu receptoru CB1 v nervovém systému. HHC-P by tak měl 30krát intenzivnější účinky než HHC, aniž by způsoboval sedativní a psychotropní důsledky THC.

 

V jakých formách lze HHC-P konzumovat?

 

Stejně jako většinu kanabinoidů lze i HHC-P konzumovat v různých formách. Je na vás, abyste si vybrali svou oblíbenou v závislosti na svých zvyklostech a chutích.

 

RESIN: ORIGINÁLNÍ ZPŮSOB KONZUMACE HHC-P

Ve formě kuličky nebo čtverečku je pryskyřice HHC-P pasta vyrobená z destilátu kanabinoidu. Je možné ji konzumovat tak, že ji necháte vyluhovat v mastné látce nebo v horké vodě. Můžete ji také smíchat s potravinovými přípravky nebo ji inhalovat díky specifickému vaporizéru.

 

VAPE PEN: VAPOVÁNÍ HHC-P PRO RELAXACI

Pro vyznavače vapotage je možné k inhalaci kanabinoidu použít vape pero. Praktické a diskrétní vapovací pero vám umožní rychleji si vychutnat výhody HHC-P díky průchodu molekuly v dýchacích cestách.

 

KVĚTy V HHC-P

Květy se jednoduše konzumují jako nálev v horké tekutině nebo se přimíchávají do kulinářských přípravků. Při použití ve vaporizéru je lze také inhalovat a získat tak příjemný zážitek. Květy jsou obecně méně koncentrované na kanabinoidy a poskytují mírnější účinky než náplně, oleje nebo pryskyřice.

Účinky HHC-P

 

HHC-P je nově objevená látka, jejíž účinky jsou stále málo známé a prozkoumané. Zdá se, že tento kanabinoid je mnohem silnější než HHC, ale méně silný než THC. Stejně jako všechny produkty z konopí by se měl užívat opatrně a bez nadměrného množství. Spotřebitelé se vztahují k následujícím pocitům:

  • intenzivní uvolnění;
  • snížení stresu a úzkosti;
  • zvýšená chuť k jídlu;
  • zlepšení nálady;
  • silný pocit euforie.

Zdá se, že HHC-P působí déle než HHC, ale jeho účinky jsou dlouhodobější. V těle může zůstat několik týdnů, což z něj činí ideální kanabinoid pro ty, kteří hledají dlouhodobé léčebné účinky.

 

Je HHC-P legální?

 

V Evropské unii žádný zákon nezakazuje užívání nebo uvádění těchto výrobků na trh, pokud nepřekračují zákonem stanovený limit 0,3 % THC. Konzumace HHC-P ve Francii nebo HHC-P v Belgii je tedy možná. To by vám ovšem nemělo bránit v tom, abyste zůstali obezřetní: vždy začněte s malými dávkami a přestaňte s konzumací, pokud pocítíte známky nepohodlí. Neužívejte před řízením vozidla nebo před úkoly vyžadujícími vaše plné soustředění.