HHC-P Gummies

 Co je to HHC-P?

HHC-P je ve skutečnosti hydrogenovaná forma THC-P. THC-P je přirozeně se vyskytující kanabinoid, který se nachází v konopí a který byl poprvé objeven v roce 2019.  To, co dělá THC-P tak působivým, je jeho schopnost vázat se na receptory CB1 v mozku 31x více než delta 9 THC, což mu dává opojení, které je podle některých tvrzení asi 10x silnější než tradičnější sloučenina THC.  THC-P získává svou zvýšenou účinnost díky dalším 7 atomům uhlíku ve svém postranním řetězci na molekulární úrovni. Molekula HHC-P je zčásti tvořena vodíkem, je mimořádně chemicky stabilní, a přesto je schopna poskytovat stejné vlastnosti jako THC-P.  Ti, kdo znají HHC, pochopí analogický vztah mezi HHC-P a THC-P a HHC a delta 9 THC.

 

Účinky HHC-P

-silný duševní a tělesný prožitek

-uvolnění

-pocit štěstí

-anxiolytické vlastnosti

-úleva

-zlepšení nálady

 

O hexahydrokannabifolu se toho musíme ještě hodně naučit, ale víme, že díky svým psychoaktivním vlastnostem je již nyní velmi populární.  Jeho opojení je často srovnáváno s THC-P a ve skutečnosti se zdá, že tyto dva kanabinoidy je populární užívat společně, protože může docházet k synergickému efektu, který vám v těle a mysli skutečně poskytne fenomenální zážitek, pokud jde o náladu, uvolnění atd. Klíčová věc, kterou je třeba vědět o hexahydrokanabiforolu (HHC-P) high, je, že se jedná o euforii.  Lidé popisují silnější pocit euforie, než jaký kdy zažili s jakýmkoli jiným kanabinoidem.  Také je potenciálně velmi dlouhotrvající, protože jsme si vědomi, že mnoho jiných produktů na bázi kanabinoidů poskytuje pouze krátkou fázi euforie, která netrvá po celou dobu trvání opojení.

Vedle euforického účinku uživatelé také uvádějí jedinečně silný tělesný high, který může být intenzivně uvolňující a odstraňuje fyzické napětí.

 

Co jsou to HHC-P Gummies?

Pokud chcete zažít silnější účinky než HHC v podobě příjemně žvýkací pochoutky, nehledejte nic jiného než HHC-P gummies. Díky nim je užívání HHC-P nejen jednodušší, ale také příjemnější. HHC-P Gummies se stávají oblíbenými z různých důvodů, včetně toho, že mají tendenci zůstávat v těle déle než jiné produkty; účinky HHC-P Gummies (dnes už koupíte pouze CBD bonbóny) se plně projeví až po 30-45 minutách.

 

Jak dlouho HHC-P působí?

HHC-P v jedlé formě začíná působit nejdéle, ale jak již bylo zmíněno, má také tendenci zůstávat v organismu delší dobu. Stejně jako u většiny ostatních produktů závisí celkový účinek HHC-P Gummies na několika faktorech, včetně tolerance, metabolismu a hmotnosti.

Účinky HHC-P gummies závisí také na tom, zda je konzumujete s jídlem nebo na lačno. Při požití edibles na lačno jsou účinky obvykle výrazně silnější a mohou se také projevit o něco dříve. Když budete gumové bonbony konzumovat s plným žaludkem nebo s jídlem, bude trvat déle, než se HHC-P dostane do krevního oběhu; účinky se tedy projeví se zpožděním. Tyto účinky však mohou trvat déle než účinky na lačný žaludek. Přesto neexistuje správná nebo špatná doba, kdy si HHC-P Gummies dopřát. Někteří spotřebitelé je užívají jako svačinu mezi jídly, zatímco jiní je konzumují hned po jídle nebo spolu s ním. Obecně byste měli počítat s tím, že po HHC-P Gummies budete pociťovat mírné vzrušení po dobu přibližně 2-6 hodin. To, že účinky odezní, neznamená, že látka zcela opustila váš organismus. Drobné množství HHC-P může ve vašem těle zůstat až dva týdny po jednorázovém použití.

 

Jaké jsou výhody HHC-P gummies?

Přestože konkrétní procesy působení HHC-P nejsou dosud známy, předpokládá se, že působí na naše tělo prostřednictvím CB1 receptorů v mozku, které by mohly ovlivňovat serotonin. To by mohlo vysvětlovat, proč mnoho spotřebitelů užívá HHC-P ke snížení úzkosti.

 

Zánět

Zánět je zásadním tématem, které se týká celkového zdraví. Podle jedné studie ovlivňují kanabinoidy zánětlivou reakci interakcí s receptory CB1 a CB2. Stejně jako ostatní kanabinoidy HHC-P po cestě z trávicího systému do krevního oběhu interaguje s receptory endokanabinoidního systému. Přesto si krátkodobé i dlouhodobé účinky, které poskytuje, vyžadují další výzkum a studie.