HHC-P destilát

HHC-P destilát

 

Co je to HHC-P?

 

Hydrogenovaná verze THC-P, fytokanabinoid hexahydrokanabinol (HHC-P), je nový kanabinoid získaný z rostlin konopí. Stejně jako ostatní destiláty prochází i HHC-P rozsáhlým laboratorně kontrolovaným destilačním procesem. HHC-P je jednou z nejlepších možností na trhu pro uživatele, kteří hledají obzvláště omamný derivát. To proto, že má na svém postranním řetězci alkanů dva atomy uhlíku navíc, což z něj činí jeden z nejsilnějších dostupných kanabinoidů. Je silnější než THC a až o 33 % silnější než THC-P a HHC. Nezaměňujte HHC-P s delta 8, delta 9 a delta 10 - jeho účinky jsou mnohem výraznější než u kteréhokoli z nich.

 

Jaké jsou výhody HHC-P?

 

Ačkoli se vědci ještě neponořili do hloubky výhod HHC-P, je známo, že během procesu hydrogenace se jeho síla dramaticky zvyšuje. Je to důsledek celkového počtu sedmi uhlíků v jeho alkanovém postranním řetězci. Je psychoaktivnější než jiné psychoaktivní kanabinoidy a jejich deriváty a jeho přínosy jsou díky tomu výraznější. S tím, že přínosy HHC-P jsou podobné přínosům jiných látek, které ovlivňují endokanabinoidní systém. Uživatelé uvádějí, že je účinný zejména pro analgetické a zánětlivé vlastnosti. A na základě výzkumu provedeného na podobných látkách má potenciál pomoci zlepšit příznaky deprese a úzkosti.

 

Je užívání HHC-P bezpečné?

 

HHC-P je vytvořen prostřednictvím laboratorně kontrolovaných procesů prováděných důvěryhodnými laboratořemi a spolehlivými stroji. A přestože vědci a lékaři zatím tuto látku nehodnotili, je možné zjistit její kvality díky podobnosti s více studovanými sloučeninami.

 

Jak se vyrábí destilát HHC-P?

 

Výroba destilátu HHC-P probíhá v několika krocích. Nejprve odborníci vytvoří izolát CBD, který se získává z kvalitních a silných konopných květů. Poté je extrahován/syntetizován a následně podroben chemickému procesu, jehož cílem je vytvořit finální verzi kanabinoidu.

 

Je destilát HHC-P syntetický?

 

HHC-P je syntetický kanabinoid získaný z přirozeně se vyskytujících látek v laboratoři, tudíž i HHC-P destilát je syntetický. Chemické látky musí během procesu extrakce projít rafinací, aby byla zaručena jejich čistota.

 

Je HHC-P účinnější než delta-9 THC?

 

Přesnou sílu HHC-P je těžké s jistotou určit. Je to proto, že síla se obvykle určuje, když někdo danou látku užívá a hlásí její účinky na svou mysl a tělo. Navzdory rychlému nárůstu popularity je HHC-P stále novějším produktem na trhu. Naštěstí nám v tomto ohledu velmi pomohly recenze našich zákazníků. Uživatelé uvádějí, že HHC-P je v jejich organismu jedenkrát až dvakrát silnější než delta 9 THC a je dokonce silnější než THC-P. Ve srovnání s delta 9 má také zvýšenou biologickou dostupnost, takže jeho konzumace ve formě poživatiny s nějakým druhem tuku ho pro vaše tělo zpřístupní více, než by tomu bylo u delta 9. Celkově vzato je HHC-P schopen vyvolat silnější intoxikační účinky než mnoho jiných kanabinoidů.

 

Lze HHC-P detekovat v drogových testech?

 

Ačkoli systém každého člověka reaguje jinak, domníváme se, že HHC-P je v drogových testech detekován. Je velmi pravděpodobné, že pokud užíváte tento konkrétní kanabinoid, testem na drogy neprojdete. Je to způsobeno především tím, že HHC-P je izomerem THC-P, který se v drogových testech skutečně objevuje.

 

Jak na vás HHC-P působí?

 

Užívání HHC-P je podobné zážitku z užívání THC-P. Z recenzí uživatelé vyplývá, že ať už je HHC-P konzumován ve formě olejové tinktury, prostřednictvím poživatin nebo dokonce vaporizací, vyvolává mnoho stejných účinků jako THC-P, ale silnějších. Na každého tato látka působí jinak a můžete očekávat, že její opojení bude trvat v průměru jednu až čtyři hodiny. Při jejím užívání můžete také pociťovat zvýšenou chuť k jídlu a žízeň.