HHC gummies

HHC gummies

 

Co je to HHC?

 

Hydrogenovaná verze THC je známá jako hexahydrokanabinol neboli HHC. Jedná se o podobný proces, jako je hydrogenace používaná k přeměně rostlinného oleje na margarín (přidání atomů vodíku do chemické struktury za účelem její stabilizace). Konopí obsahuje pouze stopová množství HHC, která jsou přítomna přirozeně. Proto se k nasycení THC atomy vodíku za přítomnosti vysokého tlaku a katalyzátoru, jako je nikl nebo palladium, používá složitý postup, aby vzniklo odpovídající množství. Dvojná vazba v molekulární struktuře THC je přerušena a její místo je nahrazeno vodíkem, ale vlastnosti a účinnost kanabinoidu zůstávají z velké části nezměněny. V současné době je uznáváno nejméně 10 izomerů této hydrogenované formy THC.

 

Touto zdánlivě malou změnou se zvyšuje vazebná afinita THC k receptorům bolesti TRP, endokanabinoidním receptorům CB1 a CB2 a dalším receptorům. Navíc, protože THC je ve svém původním stavu náchylný k oxidaci a rozpadu, tato úprava jeho molekulární struktury ho činí mnohem stabilnějším. THC při oxidaci ztrácí atomy vodíku, ale na jejich místě vznikají dvě nové dvojné vazby. Výsledkem je, že CBN (kanabinol), výsledná sloučenina, obsahuje pouze asi 10 % psychotropního potenciálu THC. Naopak HHC neztrácí svou účinnost v přítomnosti vzduchu téměř tak rychle. V důsledku toho je HHC ideální variantou konopí pro komunity přeživších v postapokalyptickém světě, protože je také velmi odolné vůči teplu a UV záření.

 

Kdy užívat HHC gummies?

 

Maximálního využití potenciálu HHC dosáhnete tím, že jej budete konzumovat ráno. Můžete očekávat, že zažijete klidné a příjemné povzbuzení. Místo toho byste mohli zažít období zostřené pozornosti a přívaly kreativity. Někteří tvrdí, že se jim lépe vybavuje paměť, jiní zase, že mají lepší smysl pro humor.

 

Po stresujícím a hektickém dni se můžete uvolnit a snadněji usnout, pokud máte možnost se zklidnit a odstranit své úzkostné myšlenky. HHC vás může nabít energií a osvěžit, což vám umožní odložit každodenní starosti a vstoupit do stavu euforie.

 

Přestože vás HHC gummies fantasticky uvedou do stavu šťastné blaženosti, mohly by se u vás projevit i některé fyzické vedlejší účinky. Uživatelé HHC pociťují zvýšenou chuť k jídlu. Když sníte nějaké občerstvení (třeba jen sklenici vody), můžete mít kvůli zvýšenému příjmu zvýšený smysl pro chuť a vůni. Někteří uživatelé popisují, že v důsledku zvýšeného hmatu pociťují intenzivní brnění rukou, nohou, obličeje, hrudníku a paží. Kromě toho může HHC pomoci zmírnit bolesti svalů a kloubů a fyzické žaludeční příznaky, jako je nevolnost.

 

HHC gummies před spaním

 

Spánek je klíčový pro oživení, obnovu a uzdravení mysli a ducha. Přesto se nedostatek spánku stal v dnešní společnosti velkým problémem. Může způsobit vážné problémy v pozdějším věku. HHC uklidňuje vaše nervy a zároveň odstraňuje špatné myšlenky a obavy. HHC gummies jsou zcela organické léčebné přípravky. Zmírňují chrápání a zároveň zvyšují vaši výkonnost.  Navíc by mohly pomoci s lepším spánkem a pomoci vytvořit zdravý cyklus spánku a bdění.

 

Používejte HHC gummies, když se cítíte neklidní při vysokém krevním tlaku. Mnoho lidí se denně potýká s vysokým krevním tlakem v důsledku chronických zdravotních problémů. Zúžení cév vede ke zvýšené srdeční frekvenci. Kromě toho trpí váš neurologický systém, když nemáte dostatek spánku a jste pod velkým stresem. Tepová frekvence je kontrolována pomocí HHC gummies, které také postupně uvolňují vaše tělo. Zvýšený krevní tlak proto přirozeně klesá.

 

Mohu po HHC gummies zažít pocit opojení?

 

Ano, HHC vyvolává opojení srovnatelné s THC, ale s uklidňujícími a sedativními vlastnostmi. Vzhledem k počtu uhlíků na alkylovém postranním řetězci je opojení z HHC srovnatelné s THC a delta-8. Pětiuhlíkaté postranní řetězce, které mají všechny tři kanabinoidy společné, jim navíc umožňují poměrně dobře se napojit na vaše kanabinoidní receptory. Účinky HHC gummies v mírných až středních dávkách budou pravděpodobně zahrnovat euforii, zkreslení zraku, kognitivní dysfunkce a somatické pocity. Není však známo, zda jsou tyto dopady příliš silné.