Kratom gummies

Kratom gummies

 

Nejprve něco o kratomu samotném:

Kratom běžně označuje rostlinnou látku, která může vyvolat účinky podobné opioidům a stimulantům. Kratom a výrobky na jeho bázi jsou v současné době v mnoha oblastech legální a dostupné.

 

Kratom označujeme jako Mitragyna speciosa, strom pocházející z jihovýchodní Asie, tak produkty z jeho listů, které se prodávají jako bylinné doplňky. Listy Kratomu obsahují mnoho chemických sloučenin (známých jako bioaktivní alkaloidy), které mohou ovlivňovat organismus. Nejlépe prozkoumanými sloučeninami souvisejícími s kratomem jsou mitragynin a 7-hydroxymitragynin.

 

Lidé obvykle užívají kratom tak, že polykají syrovou rostlinnou hmotu ve formě kapslí nebo prášku, přimíchávají kratomový prášek do jídla nebo nápojů, vaří z listů čaj nebo užívají tekutý kratomový extrakt. Lidé, kteří užívají kratom, uvádějí jak účinky podobné stimulantům (zvýšená energie, bdělost a zrychlený tep), tak účinky podobné opioidům a sedativům (uvolnění, úleva od bolesti a zmatenost).

 

Podle mého názoru je na světě jen málo pochoutek, které by člověka okamžitě uspokojily víc než gumový ovocný medvídci.

 

A když se do toho přidá kratom, je to ještě o něco sladší.

 

Přesně tak: kratomové gumové bonbony jsou tady a jsou zatraceně příjemným způsobem, jak získat pravidelnou dávku kratomu.

 

Co jsou Kratom Gummies?

 

Jak už název napovídá, kratom gummies jsou druh gumových bonbónů, které byly vytvořeny extrakcí kratomu.

V našem kratomovém bonbonu najdete až 4g čistého extraktu z kratomu, zbaveného všech nežádoucích látek, které se v klasickém prášku  mohou od nekvalitních dodavatelů objevit.

 

Stejně jako tradiční gumové bonbony se dodávají v různých příchutích, které z nich dělají příjemnou pochoutku, u nás například příchuť pomeranč skořice. To je obzvlášť příjemná výhoda při užívání kratomu, který má často sytou, hořkou a zemitou chuť. Zažijte výhody kratomu s polovičním úsilím!

 

Proč užívat Kratom Gummies?

 

Ve skutečnosti je však hlavní výhodou kratomových gummies jejich lahodná chuť. Stejně jako kratomové shoty, i kratomové gummies kombinují silnou dávku prémiového kratomu s řadou lahodných příchutí, které z vaší dávky udělají lahůdku.

 

Prémiové kratomové gummies mají samozřejmě také všechny výhody zcela přírodního kratomu. Například užívání kratomových gummies pro úlevu od bolesti je vynikající volbou pro ty, kteří hledají léčbu na požádání, kterou si jistě vychutnají.

 

Kratom gummies obecně vynikají z těchto důvodů:

 

-Jsou to lahodné, s ovocnou příchutí

-Předem odměřené dávkování znamená, že se nemusíte připravovat s nápojem

-Snadné dávkování na cestách, v práci, doma nebo kdekoli jinde.