Co je to HHC-P?

 

Co je to HHC-P?

 

HHC-P je poměrně nový kanabinoid získaný z konopí. Specializovaní chemici pak v laboratoři provádějí techniku výroby čistého HHC-P a ověřují, zda je destilát HHC-P vyroben bezpečně. HHC-P je hydrogenovaná forma THCP. HHC-P, stejně jako Delta 9 THC, THCO a Delta 10 THC, interaguje s receptory CB1 ve vašem systému jako ostatní psychoaktivní kanabinoidy.

 

Jak byl HHC-P objeven?

 

V roce 1947 americký chemik Roger Adams úspěšně syntetizoval HHC z rostliny konopí pomocí Delta 9 THC. Podařilo se mu také umístit molekuly vodíku do Delta 9 THC prostřednictvím procesu známého jako hydrogenace. Protože je HHC tak dobře známý, vědci pracují na mechanismu snadné hydrogenace dalších kanabinoidů. Nedávno byl hydrogenován mimořádně účinný kanabinoid THCP za vzniku HHC-P. Podle výsledků studie byl THCP 33krát účinnější na receptory CB1 než Delta 9 THC. Stejně jako je THCP analogický THC, je HHC-P analogický HHC.

 

Síla HHC-P

 

Podle spotřebitelů HHC-P je HHC-P až 33krát silnější než Delta 9 a stejně silný jako THCP. Je třeba poznamenat, že HHC-P je považován za biologicky dostupnější než THC Delta 9. V důsledku toho, pokud užíváte destilát s tukem, bude HHC-P ve vašem těle přítomno více než THC Delta 9. Pokud by tedy byl proveden test vytrvalosti na bázi edibles, HHC-P by se umístil na prvním místě. I po odpaření je HHC-P považován za silnější než THC Delta 9. Studie z roku 2010 zkoumala afinitu analogů HHC k vazbě na receptory CB1 a CB2, které se nacházejí v těle. Vědci zjistili, že HHC má extrémně vysokou aktivitu in vitro a in vivo s relativně dlouhou dobou působení. Zjednodušeně řečeno, jakmile jsou produkty HHC-P zkonzumovány, vyvolávají u subjektu silné účinky, které jsou neuvěřitelně vyšší, než se obvykle u kanabinoidů očekává. S ohledem na to lze říci, že HHC-P bude mít po konzumaci podobně neuvěřitelně silné a dlouhotrvající účinky.

 

Účinky HHC-P

 

Protože HHC-P je hydrogenovaná forma THCP, je pocit v podstatě totožný s THCP. Na základě neoficiální zpětné vazby od několika spotřebitelů se zdá, že HHC-P je silnější a déle trvající variantou THCP.

 

Podle některých uživatelů je 33krát silnější než HHC. Uživatelé byli rovněž informováni, že může dojít ke zpoždění při pociťování některých účinků HHC-P. Mezi tyto účinky patří euforie a  uvolnění. Účinky mohou trvat 1 až 4 hodiny.

 

Čím se HHC-P liší?

 

HHC-P se liší od kanabinoidů, jako je HHC, a deltoidů, jako je Delta 9 THC a Delta 10 THC. Jeho postranní řetězec obsahuje sedm atomů uhlíku. To znamená, že HHC-P je mnohem psychoaktivnější než jiné psychoaktivní látky, které jsou v současné době na trhu.

 

Nedoporučuje se řídit nebo obsluhovat těžké stroje pod vlivem HHC-P, protože je považován za psychotropnější než jiné látky. V mnoha ohledech je HHC-P podobný THCP; některé příznaky jsou podobné, ale závažnější.

 

Jak užívat HHC-P?

 

HHC-P lze získat několika způsoby, z nichž nejběžnější je vapování. Vaporizace lze dosáhnout na cestách nebo doma. K vapování můžete použít vape cart, jednorázové vape pero. Druhým způsobem užívání destilátu je požití. Biologická dostupnost kanabinoidů není optimální. V důsledku toho se často kombinují s tukem, aby se zlepšila jejich chuť.