Co je HHC?

Revoluční květy jménem HHC 

Co je to HHC?

HHC neboli hexahydrokanabinol je naprostou revolucí, co se květů týče, na území České republiky. Jedná se o jeden z mnoha kanabinoidů, které se hojně vyskytují v rostlinách konopí. Přináší velkou řadu benefitů, které se v dnešním článku také představíme. 

Odkud pochází HHC?

Kořeny HHC sahají až do roku 1944, kdy americký chemik Roger Adams dokázal přidáním molekuly vodíky do delta-9 THC vytvořit HHC. Procesu, který použil, se říká hydrogenace a hojně se využívá například při ztužování rostlinných tuků. HHC vytvořené tímto způsobem je ve světě nelegální z toho důvodu, že za vstupní surovinu je považován tetrahydrocanabinoid neboli THC. Naštěstí se podařilo HHC získat přirozenou cestou přímo z rostliny konopí a tento postup je zcela legální. 

Rozdíl mezi THC a HHC

Je rovněž známo, že HHC má velmi podobné účinky jako THC. Oba kanabinoidy navozují pocit euforie, zvyšují tepovou frekvenci a zlepšují náladu. Jednotlivé účinky jsou přímo úměrné dávce, kterou daný jedinec požil. Též záleží na jednotlivých proporcích a vlastnostech daného jedince. Jednoduše řečeno se jedná o skvělou a legální alternativu THC.

Jaké má HHC účinky?

Jak jsme již zmiňovali, HHC přináší mnoho benefitů. Kromě zlepšení nálady a navození pocitů euforie působí též antibakteriálně a navozuje stav relaxace, čímž podporuje regeneraci a spánek. Též snižuje tělesný zánět, skvěle působí proti bolestem a zmírňuje nevolnost a zvracení. 

Ukáže test na drogy přítomnost HHC?

Jelikož HHC, které je vyrobeno ze semen nebo květů konopí a obsahuje maximálně 1% THC, je na území České republiky legální, neukáže se pravděpodobně ani na drogovém testu. O tomto závěru se ale stále vedou debaty, tudíž buďte při jeho užívání opatrní. 

Závěrečné hodnocení HHC

HHC si okamžitě získalo přízeň u našich zákazníků. My v Happy CBD nabízíme pouze kvalitní a prémiové HHC květy. Čistota a kvalita jsou pro nás prioritou. Zdá se, že HHC přináší, jako ostatní kanabinoidy, mnoho benefitů jak po fyzické, tak psychické stránce. Za nás stojí HHC určitě za zkoušku a potěší každého kuřáka, který má rád silnější modely a nechce sahat po nelegální alternativě. 

Doporučené produkty: 
HHC květy – Lemon Haze 20% HHC